IZDVOJENO

HOK Zajednička nabava

Hrvatska obrtnička komora (HOK) putem projekta  HOK Zajednička nabava  nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime se ostvaruju značaje uštede u poslovanju.

srijeda, 18.04.2018. 13:09

Mali trgovci - velika važnost za hrvatsko gospodarstvo

Hrvatska obrtnička komora 24. i 25. svibnja u Koprivnici organizira 11. Susret trgovaca. 

11.Susret trgovaca Hrvatske obrtničke komore okupit će brojne predstavnike struke koji će u okviru programa događanja koji obuhvaća najaktualnije trgovačke teme, moći razmijeniti mišljenja i iskustva.

utorak, 15.05.2018. 11:48

Obrtnička komora Zagreb ukupni pobjednik 11. Obrtničkih sportskih igara

Više od 600 obrtnika i obrtnica ove je godine odmjerilo snage u sportskoj areni na Malom Lošinju.

Obrtnička komora Zagreb ukupni je pobjednik 11. Obrtničkih sportskih igara, održanih od 10. do 13. svibnja u Malom Lošinju. 

Drugo mjesto pripalo je Obrtničkoj komori Primorsko goranske županije, a treće mjesto u ukupnom poretku zauzela je Obrtnička komora Istarske županije

petak, 18.05.2018. 12:48   Novosti

Primjena Opće uredbe o zaštiti podataka uskoro stupa na snagu

Sekcija računovođa Hrvatske obrtničke komore aktivno radi na jednostavnijoj primjeni GDPR-a u računovodstvu

Kao što je većini već poznato, Opća uredba o zaštiti osobnih podataka primjenjuje se od 25. svibnja ove godine. U organizaciji Hrvatske obrtničke komore održan je niz seminara i edukacija na tu temu.

više...

petak, 18.05.2018. 11:29   Novosti

Predstavljamo Obrtničku komoru Šibensko - kninske županije

Obrtnička komora Šibensko-kninske županije stručna je i poslovna organizacija obrtnika utemeljena 1.ožujka 1995. sa stalnim sjedištem u Šibeniku. 

više...

četvrtak, 17.05.2018. 11:30   Novosti

U Hrvatskoj obrtničkoj komori održana edukacija o GDPR-u u turizmu

Zbog količine obrađenih podataka turistički sektor posebno izložen

Ciklus radionica organizira Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, Agencijom za zaštitu osobnih podataka (AZOP) i Hrvatskom turističkom zajednicom. 

više...

četvrtak, 17.05.2018. 9:38   Novosti

Veliko zanimanje za poslovanje na austrijskom tržištu

Hrvatska obrtnička komora (HOK), u suradnji s Hrvatsko-austrijskom trgovinskom komorom, organizirala je 15. svibnja u Zagrebu treći seminar na temu uvjeta poslovanja u Austriji u okviru kojeg su se sudionici upoznali s najvažnijim propisima koje moraju zadovoljiti poslujući na austrijskom tržištu. 

više...

srijeda, 16.05.2018. 13:48   Novosti

Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“. Javni poziv otvoren je do 15. lipnja 2018. godine. Predmet ovog Otvorenog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta temeljem Programa „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2018. godinu.

više...

četvrtak, 10.05.2018. 9:55   Novosti

Predstavljanje hrvatskog gospodarstva na sajmovima u Novom Sadu i Beogradu

U Hrvatskoj obrtničkoj komori  7. svibnja je održan INFO Forum u okviru kojeg su se predstavili nastupi hrvatskih izlagača na dva velika i značajna sajma koji se održavaju u Republici Srbiji.

više...

četvrtak, 03.05.2018. 13:12   Novosti

Natječaj za dostavu ponuda za najam dvorane za završnu konferenciju za projekt Get involved in EP4A: European Partnerships for Apprenticeships

U okviru projekta Erasmus + Get involved in EP4A: European Partnerships for Apprenticeships, 572663-EPP-1-2016-1-HR-EPPKA3-SUP-APPREN, organizira se završna konferencija projekta na kojoj će sudjelovati 100 ljudi.

više...

četvrtak, 03.05.2018. 10:59   Novosti

U HOK-u educirani prvi lokalni treneri u europskom projektu“ Spremni za prava potrošača“

U Hrvatskoj obrtničkoj komori održan je 26. i 27. travnja prvi nacionalni trening u sklopu europskog projekta Consumer Law Ready, koji se provodi jedinstveno u svim državama članicama EU uz potporu Europskog parlamenta i Europske komisije. 

više...

Prijavite se na naš newsletter

Baza obrtnika

 

Baza obrtnika, web adresar, burza ponude i potražnje, proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

Obrtni registar

Pretraživanje Obrtnog registra Ministarstva poduzetništva i obrta...  

Korisni linkovi