IZDVOJENO

HOK Zajednička nabava

Hrvatska obrtnička komora (HOK) putem projekta  HOK Zajednička nabava  nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime se ostvaruju značaje uštede u poslovanju.

četvrtak, 04.10.2018. 11:04

9. Međunarodna konferencija o alternativnom rješavanju sporova

Hrvatska obrtnička komora Vas poziva na 9. Međunarodnu konferenciju „Alternativno rješavanje sporova – suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom“ 23. i 24. listopada 2018. godine u Zagrebu, Ilica 49/I.

utorak, 23.10.2018. 11:36   Novosti

Novi ispitni rok za upravitelja prijevoza

Obavještavamo vas da će se sljedeći ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza  “Upravitelj prijevoza“ održati u subotu, 1. prosinca 2018. godine u Zagrebu. Ovisno o intenzitetu prijave, postoji mogućnost održavanja ispitnog roka i u nedjelju, 2. prosinca 2018. godine.

više...

ponedjeljak, 22.10.2018. 15:25   Novosti

Projekt Master5 - održan međunarodni okrugli stol

U sklopu Erasmus+ KA3 projekta Master5 17. listopada održan je međunarodni okrugli stol u Novom Sadu. Projektni partneri su predstavili projekt, primjer dobre prakse iz Njemačke i rezultate analiza provedenih u projektu, nakon čega je uslijedila rasprava o mogućnostima uspostavljanja majstorske škole u partnerskim zemljama: Republici Hrvatskoj, Republici Sloveniji i Republici Srbiji.

više...

ponedjeljak, 22.10.2018. 12:53   Novosti

Porezna uprava i Carinska uprava provode pojačane nadzore

U Velikoj Gorici, Samoboru i Koprivnici ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne uprave u suradnji s Carinskom upravom, provodit će pojačane nadzore od 22. do 24. listopada 2018. godine.

više...

četvrtak, 18.10.2018. 14:26   Novosti

Porezna uprava i Carinska uprava provode pojačane nadzore

U Rijeci, Kastvu, Požegi i Pleternici ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne uprave u suradnji s Carinskom upravom, provodit će pojačane nadzore od 18. do 19. listopada 2018. godine.

više...

četvrtak, 18.10.2018. 11:22   Novosti

Veliki interes obrtnika za seminar „Uvjeti poslovanja u Njemačkoj“

U Hrvatskoj obrtničkoj komori u Zagrebu, 17. listopada održan je seminar pod nazivom „Uvjeti poslovanja u Njemačkoj“ kojeg je organizirala Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Obrtničkom komorom za München i Gornju Bavarsku (HWK).

više...

četvrtak, 18.10.2018. 10:44   Novosti

Prednosti primjene normi za hrvatske obrtnike i poduzetnike

Hrvatska obrtnička komora organizirala je još jedan u nizu besplatnih seminara kojima se obrtnicima omogućava besplatna edukacija u cilju olakšanja poslovanja, ali i uštede.
Seminar pod nazivom „Norme za rast vašeg poslovanja“ održan je uoči 14. listopada kada se obilježava Svjetski dan normi kojim se odaje priznanje zajedničkim naporima tisuća stručnjaka iz cijelog svijeta u izradi dobrovoljnih tehničkih sporazuma koji se objavljuju kao međunarodne norme.

više...

srijeda, 17.10.2018. 12:01   Novosti

Traže se rješenja za prihvatljiviju cijenu plavog dizela

Na inicijativu Hrvatske obrtničke komore, 16. listopada održan je sastanak s potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem oko gorućeg problema u ribarskom sektoru – stalnog povećavanja cijene goriva

Nastavno na problematiku iznesenu na 23. Susretu ribara održanom 5. i 6. listopada na Rabu, a sukladno Zaključcima koje je Susret iznjedrio, u Ministarstvu poljoprivrede održan je sastanak na kojem se razgovaralo o trenutno najvećem problemu u ribarstvu – konstantnom rastu cijene goriva.

više...

utorak, 16.10.2018. 16:32   Novosti

Još dva dana do XXII. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i ove godine organizira Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Ovogodišnje XXII. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu održat će se 18. i 19. listopada 2018. godine, u Rapcu.

više...

Prijavite se na naš newsletter

Baza obrtnika

 

Baza obrtnika, web adresar, burza ponude i potražnje, proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

Obrtni registar

Pretraživanje Obrtnog registra Ministarstva poduzetništva i obrta...  

Korisni linkovi