IZDVOJENO

HOK Zajednička nabava

Hrvatska obrtnička komora (HOK) putem projekta  HOK Zajednička nabava  nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime se ostvaruju značaje uštede u poslovanju.

srijeda, 09.10.2019. 14:10

10. Međunarodna konferencija „Alternativno rješavanje sporova – suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom“

Hrvatska obrtnička komora organizira 10. Međunarodnu konferenciju „Alternativno rješavanje sporova - suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom“ (10th International ADR Conference) koja se održava 23. i 24. listopada 2019. u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49/I. 

srijeda, 09.10.2019. 9:34

24. Susret ribara Hrvatske obrtničke komore

24. Susret ribara u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održat će se u Dubrovniku od 7. do 9. studenoga 2019. godine (Hotel „Ariston“, Importanne Hotels&Resort, Dubrovnik). Domaćin 24. Susreta ribara je Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije.

petak, 11.10.2019. 8:33   Novosti

Objavljeni natječaji za izradu i nabavu promidžbenih materijala te uslugu organizacije događanja za promociju obrtničkih zanimanja

Objavljeni su natječaji za izradu i nabavu promidžbenih materijala te uslugu organizacije događanja za promociju obrtničkih zanimanja financiranih iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. kroz projekt „Promocija poduzetništva“.

više...

srijeda, 02.10.2019. 13:39   Novosti

HOK i CRODUX vas nagrađuju!

Crodux i HOK ostvaruju dugogodišnju uspješnu suradnju putem projekta HOK Zajednička nabava.

Upravo na temelju dobrog partnerstva, CRODUX putem nagradne igre na Facebook stranici HOK-a nagrađuje 5 obrtnika s 300 kuna na Crodux kartici za gorivo.

Nagradni natječaj traje od 02. do 06. listopada 2019.

više...

srijeda, 02.10.2019. 10:07   Novosti

Nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave od 3. do 9. listopada

Ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave u cilju sprječavanja sive ekonomije, zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze provodit će u sklopu redovnih nadzornih aktivnosti u razdoblju od 3. do 9. listopada 2019. godine nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske, svakodnevno uz 24 satnu nazočnost na terenu.

više...

utorak, 01.10.2019. 10:09   Novosti

Odluka o poništenju postupka nabave: Usluga organizacije događanja za promociju obrazovanja za obrtnička zanimanja na području Republike Hrvatske

Poništava se postupak nabave usluga organizacije događanja za promociju obrazovanja za obrtnička zanimanja na području Republike Hrvatske u projektu Promocije poduzetništva koji je objavljen 3. rujna 2019. godine na www.strukturnifondovi.hr.

više...

utorak, 01.10.2019. 9:31   Novosti

Delegacija Azerbajdžana u poslovnom posjetu Hrvatskoj obrtničkoj komori

Peteročlana delegacija iz Azerbajdžana, sastavljena od predstavnika UNDP-a te ABAD-a (Ailə biznesinə Asan dəstək), 30. rujna posjetila je Hrvatsku obrtničku komoru. ABAD je osnovan od strane azerbajdžanske Državne agencije za javne usluge i društvene inovacije pod vodstvom predsjednika Azerbajdžana, a sa svrhom razvoja malog i srednjeg poduzetništva, povećanja zaposlenosti i potpore obiteljskim poduzećima.

više...

srijeda, 25.09.2019. 14:44   Novosti

Nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave od 26. rujna do 2. listopada

Ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave u cilju sprječavanja sive ekonomije, zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze provodit će u sklopu redovnih nadzornih aktivnosti u razdoblju od 26. rujna do 2. listopada 2019. godine nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske, svakodnevno uz 24-satnu nazočnost na terenu.

više...

srijeda, 18.09.2019. 14:56   Novosti

10. Međunarodna konferencija „Alternativno rješavanje sporova – suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom“

Hrvatska obrtnička komora organizira svoju desetu po redu Međunarodnu konferenciju „Alternativno rješavanje sporova – suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom“, 23. i 24. listopada 2019., u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49/I.

više...

srijeda, 18.09.2019. 14:13   Objave za medije

HOK: Protivimo se ograničavanju obavljanja paušalnog obrta

Nastavno na najavljene izmjene Općeg poreznog zakona, Hrvatska obrtnička komora smatra da ograničavanje poduzetničkih sloboda nipošto nije rješenje koje će koristiti gospodarstvu Republike Hrvatske. Paušalni obrti postali su najpopularniji organizacijski oblik za male poduzetnike, zahvaljujući prijedlogu HOK-a u suradnji s Ministarstvom financija. Protivimo se ograničavanju obavljanja paušalnog obrta u pojedinim djelatnostima ili na bilo koji drugi način. 

više...

Prijavite se na naš newsletter

Baza obrtnika

 

Baza obrtnika, web adresar, burza ponude i potražnje, proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

Obrtni registar

Pretraživanje Obrtnog registra Ministarstva poduzetništva i obrta...  

Korisni linkovi