Uspješno održan Festival vjenčanja u Zadru

utorak, 06.03.2018. 13:09

ZADAR - 11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, uspješno je održan protekli vikend 3. i 4. ožujka, u Arsenalu.

60 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode za organizaciju vjenčanja te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama.

Festival vjenčanja ove godine na Narodnom trgu najavila je glazbena točka flash mob prosidbe Zadarskog plesnog ansambla, a sve u temi 20-ih godina. U podne Festival je službeno u Arsenalu otvorio Predsjednik Udruženja obrtnika Zadar Mladen Malta, koji se svojim izgledom uklopio u temu Festivala. Plesne točke Zadarskog plesnog ansambla i glazbena izvedba DJ Mate Kokića na vinilima upotpunili su jutarnji program.

U subotu popodne posjetitelji su mogli pogledati bogatu modnu reviju salona vjenčanica Brigita, Diora Zadar, Tiara i Wed studio Ana Milin, kao i reviju svečanih haljina boutiqua RR moda i Step By Step, koje su pratile i zasebne revije cvijeća. Popodnevni program je ove godine obogaćen video klipovima koji snimljeni u crno-bijeloj tehnici na atraktivnim lokacijama zadarskog Poluotoka, te su isti bili uvod u pojedinu modnu reviju.

DSC00667

U humanitarnom tonu u organizaciji Lige protiv raka Zadar pod nazivom „Nosi mi se bijela boja“ krenuo je jutarnji program u nedjelju. Na Festivalskom doručku kroz promociju i degustaciju ponude izlagača slastičara i restorana (Ilirija d.d, TH Catering Turisthotel, Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis, Angelus, Sala za vjenčanja Zara, Sala za vjenčanja Diamond, Sala za vjenčanja Divino, Fantazija, Mali princ torte i kolači, Tortica, Cabala, Redpoint), prikupljali su se dobrovoljni prilozi u svrhu kupnje aparata za zračenje Općoj bolnici Zadar. Humanitarna akcija trajala je cijeli dan, a iz Lige protiv raka Zadar javili su nam kako je prikupljen ukupan iznos od 3.034,05 kn te se zahvaljuju izlagačima koji su se potrudili i pripremili bogatu paletu svojih proizvoda, slastica i cateringa, kao i organizatoru i partneru Festivala vjenčanja, koji su im omogućili sudjelovanje.

I ove godine za mladence je bila pripremljena nagradna igra, poklon bračno putovanje pod pokroviteljstvom agencije Terra Travel u Toskanu i Cinque Terre. 

U nedjelju u popodnevnom terminu nakon još jedne modne revije vjenčanica i svečanih haljina, održan je i jednosatni koncert Sandia Cenova, koji je ujedno sa svojom lepezom ljubavnih pjesama zatvorio 11. Festival vjenčanja.

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, 11. Festival vjenčanja je svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privukao veliki broj posjetitelja.

Festivalski izlagači su i ovu godinu kroz provedenu anketu od strane organizatora istakli izrazito zadovoljstvo održanim Festivalom (organizacijom, uređenošću prostora, sadržajem programa, posjećenošću, medijskim praćenjem itd.) uz isticanje želje za ponovnim sudjelovanjem na ovoj manifestaciji.