Uspješno održan 3. Sajam vjenčanja

četvrtak, 22.11.2018. 9:08

NOVA GRADIŠKA - 3. Sajam vjenčanja Nova Gradiška, u organizaciji Salona vjenčanica EXCLUSIVE Nova Gradiška, održan je 17. studenog u dvorani ETEŠ škole. Suorganizator Sajma bilo je Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a zaštitno lice sajma Mia Pojatina, aktualna Miss Universe Hrvatske.

Na Sajmu se predstavilo 60-ak izlagača iz pet hrvatskih županija. Posjetitelji su imali priliku pogledati šaroliku ponudu proizvoda i usluga, bez kojih je dan iz snova svake mladenke nezamisliv. Tako su budući mladenci, ali i svi ostali posjetitelji, imali priliku pogledati ponudu modernih vjenčanica i muških odijela, vjenčanog nakita, ponudu dvorana za svadbene svečanosti, frizera i fotografa, kozmetičkih salona, svečanih haljina, cvjećara, zlatara, dekoratera, slastičara….

Za mladence su tijekom cijelog dana bile organizirane razne radionice i nagradne igre, a svi ostali posjetitelji imali su priliku degustirati razne slastice.

U večernjim satima uslijedio je bogat glazbeno scenski program koji je posjetiteljima ponudio veliku modnu reviju vjenčanica, svečanih haljina, vjenčanih frizura i nakita, a reviju su upotpunile atraktivne plesne točke kao i nastup Zdenke Kovačiček.  

Na 3. Sajmu vjenčanja premijerno je predstavljen Nacionalni kostim Miss Universe Hrvatske, kojim će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe u prosincu ove godine. Kostim je dizajnirala Ljiljana Šoch, organizatorica Sajma, šivan je ručno, istkan je zlatovezom i dukatima te predstavlja modernu interpretaciju tradicionalne slavonske nošnje. 

Na kraju, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška Tomislav Šimić, istaknuo je kako Udruženje obrtnika daje podršku svim svojim članovima te kako sajam mnogo znači za ovaj dio Slavonije. Treći sajam daje do znanja da i u Slavoniji ima ljudi sa velikim idejama i potencijalom, ali i da je za realizaciju ovakvog događaja potrebno mnogo truda, rada i odricanja.