Uspješna radna godina komorskog sustava Ličko-Senjske županije

četvrtak, 29.11.2007. 12:21

GOSPIĆ - Upravni odbor OK Ličko-Senjske Županije pod predsjedavanjem Ane Šerić Konjikovac prihvatio je 29. studenoga 2007. program rada i prijedlog financiranja u 2008. godini.

Članovi Upravnog odbora raspravljali su i o zahtjevima udruženja, sjednicama održanih cehova, izvješću sa sajmova i susreta obrtnika, okruglom stolu „Zahtjevi hrvatskih obrtnika budućoj vlasti“ te o zamolbama za financijskom pomoći i uključivanju obrtnika u poslove na izgradnji drugih cijevi autoputa kod Sv. Roka i Kapele.

Kada su u pitanju udruženja opravdanim držimo zahtjeve Otočca za bespovratnim sredstvima HOK kako bi riješili uredski prostor te Novalje, za program vezan uz promociju obrtništva, otoka i sl. Cehove smo formirali, sudjelovali na predviđenim sajmovima, dobili nagrade i priznanja, rješavali problematiku obrtništva i odrađivali sve što je pred nas postavljala trenutačna situacija. Mislim da s radom u ovoj godini možemo biti zadovoljni - zaključila je Ana Šerić Konjikovac.