Uspješan dogovor sa Županijskom lučkom upravom -Šibenik

četvrtak, 27.06.2019. 9:46

ŠIBENIK - Predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Joso Smolić i  ravnatelj Županijske lučke uprave Željko Dulibić postigli su dogovor o uvjetima pod kojima obrtnici i poduzetnici koji se bave djelatnošću prodaje turističkih izleta brdom mogu tu djelatnost  obavljati i ove turističke sezone na šibenskoj rivi.

Naime, zbog određenih nedostataka u načinu na koji se prošle godine  ta vrsta turističke ponude obavljala na Obali dr. Franje  Tuđmana, nije postojala mogućnost  da se ove godine na isti način  nastavi s obavljanjem  te djelatnosti na istom mjestu. Kako bi  grad Šibenik, slično drugim primorskim gradovima, imao i  dalje tu  vrstu turističke ponude te da 15-tak obrtnika i poduzetnika  ipak  može nastaviti s radom, dogovoreno je da oni svoje pultove za prezentaciju i prodaju izleta mogu  pod određenim uvjetima postaviti na  šibenskoj obali između Autobusnog kolodvora i benzinske postaje INE.

Nakon što  smo  nedavno ostvarili uspješan dogovor s upravom Zelenog  grada Šibenika vezano uz  problematiku odvoza  otpada iz ugostiteljskih objekata u staroj  šibenskoj jezgri ovaj sporazum  kojeg smo postigli s  Županijskom lučkom upravom još je  jedna pokazatelj važnosti  stalne suradnje svih institucija u konstruktivnom rješavanju problema a sve  u cilju napretka  grada Šibenika.- kazao je  Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije.