Uručena priznanja zaslužnim obrtnicima i obrtnicama

petak, 29.12.2017. 11:58

VIROVITICA - Pod predsjedanjem Zlatka Šomođija, potpredsjednika Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, u prostoru Udruženja obrtnika u Virovitici 21. prosinca održana je redovna sjednica Skupštine Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, na kojoj su doneseni program rada i financijski plan za 2018.

Također, članovi Skupštine i ostali nazočni informirani su o aktivnostima koje slijede u idućoj godini u vezi provođenja izbora za tijela udruženja obrtnika, područnih obrtničkih komora i Hrvatske obrtničke komore za mandatno razdoblje 2018.-2022.

U radu Skupštine sudjelovali su i brojni gosti koji su Komori i njezinim članovima čestitali na svim dosadašnjim aktivnostima te zaželjeli puno uspjeha u idućoj godini, među kojima su bili zamjenik župana Darko Žužak, predstojnica virovitičkog Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Lahorka Weiss, direktor HGK-Županijske komore Virovitica Milan Vanđura, zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić i drugi.

Na završetku sjednice uručena su priznanja zaslužnim obrtnicima za 2017. godinu i to: zahvalnica - Zoltanu Barnakiju, Snježani Kovačić, Ivici Mikiću i Željku Šubiću, priznanje – Željku Bjelici, Miroslavu Kolesariću, Dariji Kopričanec, Andreji Petrović i Miljenku Sabi, povelja – Branki Nemet, Borisu Steineru i Zdravku Šariću. Posebna zahvalnica i prigodan poklon uručeni su  Mirjani Puhanić, dugogodišnjoj tajnici Udruženja obrtnika Orahovica povodom odlaska u mirovinu.