UO Jastrebarsko organizira humanitarnu akciju

petak, 08.12.2017. 12:25

JASTREBARSKO - 8. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Jastrebarsko održana je u utorak, 05. prosinca u prostorijama Udruženja. Članovi Skupštine primili su na znanje informaciju o nesretnom slučaju člana udruženja, obrtnika Marijana Kišana i njegove obitelji iz Vukšin Šipka, kojima je prije nekoliko dana kuća izgorjela u požaru.

Obitelj je do sada financijske prihode imala od djelatnosti vlastitog obrta za šumarske usluge, a u požaru je izgorjelo svih šest motornih pila koje je vlasnik koristio za rad.

S obzirom na to da se radi o obitelji slabog socijalnog stanja sa četvero djece koja se našla u teškoj životnoj situaciji, a od koje je jedno dijete s posebnim potrebama, Grad Jastrebarsko i brojni sugrađani odmah su se uključili u pomoć.

Na prijedlog predsjednika Stipe Bučara članovi Skupštine prihvatili su prijedlog o kupnji nove motorne pile, koja će biti uručena kolegi obrtniku za rad i skrb o obitelji te pozvao sve obrtnike dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu na bilo koji način.

Financijska sredstva za pomoć mogu se uplatiti na račun Društva naša djeca Jastrebarsko, a svaka pomoć je dobro došla.

Uplata donacija: OBITELJ KIŠAN – PAHANIĆ

Žiro račun: HR96 23600001102165604
Devizni račun: HR9623600001102165604 SWIFT CODE: ZABAHR2X
Poziv na broj: 9001-2017
Račun: Društvo naša djeca Jastrebarsko
Naslov uplate: "Donacija za obitelj Kišan - Pahanić"

Žene -  visine 165 – 170 cm, br. obuće 37-39
Muški - visine 172 cm, (dječji brojevi 9-10), br. obuće 34,35,41,42
Potrebno: obuća, odjeća, hrana, posteljina, madraci, kreveti i ostalo.
Kontakt: Ivan Fabijanić: 091 6271616 ili info@jastrebarsko.hr