Udruženje organiziralo susret sa umirovljenim članovima

četvrtak, 21.12.2017. 15:23

VARAŽDIN - Udruženje obrtnika Varaždin tradicionalno je i ove godine upriličilo Božićni domjenak za svoje umirovljene članove. U podrumu Obrtničkog doma, u dobrom raspoloženju i ugodnom druženju, okupilo se četrdesetak članica i članova.

Njihov broj se u zadnje vrijeme povećava, sve je više umirovljenih obrtnika, no ohrabruje podatak da se mnogi obrti ne gase već ih preuzimaju članovi obitelji, uglavnom djeca.

Osim informacija o aktualnim događajima u Udruženju, umirovljeni obrtnici upoznati su sa aktivnostima za organizaciju izleta sljedeće godine. Uz čestitku za blagoslovljen Božić i dobre želje za zdravlje i sreću u novoj 2018. godini, predsjednik UHO Varaždin, Boris Kos podijelio je i prigodne poklone.

Božićnicu od 500 kn Udruženje svake godine u obliku poklon bona dodjeljuje članovima Sekcije umirovljenika čija je mirovina manja od 2000 kn. Ponosno možemo reći da Udruženje sa puno zahvalnosti brine o svojim umirovljenicima jer upravo su oni ti koji su gradili Udruženje obrtnika Varaždin.