Udruženje obrtnika održalo redovnu sjednicu Skupštine

ponedjeljak, 12.06.2017. 14:52

KUTINA -  Udruženja obrtnika Kutina održalo je 8. lipnja redovnu sjednicu Skupštine.

Članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili Financijsko izvješće te Izvješće o radu  za proteklu 2016. godinu. Jednoglasno je prihvaćeno Izvješće Nadzornog odbora o financijskom poslovanju Udruženja u 2016. godini. Predsjednik Udruženja Ružička , kao i članovi Skupštine, izrazili su iznimno zadovoljstvom dosadašnjim radom i ostvarenim rezultatima Udruženja obrtnika Kutina.

Na sjednici se raspravljalo o brojnim aktivnostima koje su provedene između dvije sjednice. Gost na sjednici skupštine po prvi put bio je novoizabrani kutinski gradonačelnik Zlatko Babić.

Predsjednik udruženja Ivica Ružička naglasio je da je suradnja s Gradom i do sada bila dobra, ali da ona može uvijek biti bolja. Gradonačelnik Babić, koji na funkciju dolazi iz gospodarstva, istaknuo je da mu je namjera u Kutini otvoriti što više radnih mjesta, zaustaviti odlazak mladih, poboljšati kupovnu moć građana te nastojati da kapitalne projekte u Gradu rade obrtnici i gospodarstvenici s kutinskog područja. Poboljšavanjem kupovne moći građana direktno će se utjecati na poslovanje obrtnika.Također je i nadalje najavio poticajne mjere za obrtništvo od strane Grada.