U susret sezoni radionicama “Za carskim stolom”

ponedjeljak, 20.03.2017. 12:58

SPLIT - Udruženje obrtnika Split organiziralo je za ugostiteljske i turističke djelatnike radionice pod nazivom „Za carskim stolom“, koje su održane 13. i 14. ožujka u restoranu hotela Bellevue na splitskim Prokurativama.

Renomirani predavači su nazočnima prenijeli svoje znanje o kavi (Ante Bikić), vinu (Andro Jeličić), pivu (Mario Bilankov i Mario Cvitković), aperitivima i digestivima (Jure Andrijašević), dok su o Splitu i dalmatinskoj privredi kroz povijest govorili dr. sc. Josip Belamarić (tema: „Drvena katedrala“) i dr. Vedran Barbarić („Privreda Dalmacije kroz povijest“).

Svrha radionica bila je pružanje pomoći ugostiteljima, odnosno svim turističkim djelatnicima da se pripreme za predstojeću sezonu. Ovakvim predavanjima ugostitelji i turistički djelatnici mogu biti na vrijeme upoznati sa svim trendovima, ali i tradicijom ovog područja, čime mogu obogatiti usluge koje pružaju.

Ove radionice organiziralo je Udruženje obrtnika Split, točnije, ideja i realizacija pripadaju našem Cehu ugostitelja i turističkih djelatnika, a sudeći po zainteresiranosti i posjećenosti, svakako neće biti zadnje.

Galeriju slika s radionica “Za carskim stolom” možete vidjeti ovdje.