U Krapini uručene zahvale i priznanja u povodu dana Komore

utorak, 13.11.2007. 12:17

KRAPINA - Povodom Dana Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije 12. studenog, na svečanoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, uz nazočnost mnogih uglednih gostiju, predsjednik Dragutin Ranogajec upoznao je prisutne goste s aktivnostima koje je Komora izvršila u 2007. godini.

Za odličnu suradnju, doprinos promociji i prezentaciji obrtništva, na području županije u 2007. godini predsjednik je uručio zahvale Gradu Krapina, srednjoj školi «Krapina» i poduzeću «PIPO – Informatika» d.o.o. , te Informatičkom centru «Gaj».

Brončane plakete kao priznanje obrtnicima OKKZŽ za postignute uspjehe u organizaciji strukovno – cehovskog rada, strukovnog obrazovanja za potrebe obrtništva, kao i organizaciji kulturno – umjetničkih i sportskih aktivnosti obrtnika, dodijeljene su: Emilu Miholiću, obrtniku iz Udruženja obrtnika Bedekovčina, Zdravku Klanjčiću, obrtniku iz Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice, Darku Novoselu obrtniku iz Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec, Nevenki Zubić,obrtnici iz Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje,Petrovskoi Radoboj,Dariu Filipaju obrtniku iz Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice, Josipu Grofelniku obrtniku iz Udruženja obrtnika Pregrada, Hum na Sutli, Desinić, Robertu Črnjeviću, obrtniku iz Udruženja obrtnika grada Zaboka, Ivici Roginiću, obrtniku iz Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje iDarku Vargi, obrtniku iz Udruženja obrtnika Zlatar.

Srebrnu plaketu, kao priznanje obrtnicima pojedincima i institucijama iz zemlje i inozemstva, koji su svojim djelovanjem i iskazanom potporom OKKZŽ dali značajan doprinos njenom radu i razvoju obrtništva, primili su Branko Greblički – Ventek, obrtnik iz Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec, Ivan Škrinjar, obrtnik iz Udruženja obrtnika Pregrada, Hum na Sutli, Desinić, i Radio «Kaj» iz Krapine.

Zlatnu plaketu, kao najveće priznanje OKKZŽ, uglednom i časnom obrtniku za dugogodišnji izniman doprinos razvoju obrtništva na području Krapinsko-zagorske županije i Republike Hrvatske, primio je Dragutin Ranogajec, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.