Tribinom obilježen Dan žena

petak, 10.03.2017. 14:19

PAZIN - Tribinom: „Poticanje i osnaživanje ženskog poduzetništva“, 8. ožujka obilježen je Međunarodni dan žena u Pazinu. 

Tribinu je organiziralo Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Pazina s ciljem poticanja i osnaživanja žena u namjeri da samostalno pokrenu svoj obrt ili tvrtku.

Na tribini je aktivno sudjelovalo 11 žena poduzetnica te žena na upravljačkim funkcijama u tijelima javne uprave i gospodarstvu s područja Istarske županije.

Sudionice tribine podijelile su iskustva iz svojih poduzetničkih aktivnosti svaka iz svog područja i načine na koje prevladavaju probleme s kojima se svakodnevno susreću. Većina njih su i žene i majke posvećene obitelji, a isto tako i svom poslu kojeg odgovorno i stručno rade.

Sve su redom navele da se pošten rad, trud i upornost isplati. Da su ih padovi najviše naučili, a da ih uspjesi tjeraju da idu dalje. Treba imati svoj cilj u životu pa tako i u poslu, koji će te voditi, a uz dobru organizaciju i podršku članova obitelji cilj u poslu je itekako ostvariv.
Više informacija o tribini na poveznici.