Sporazum o suradnji OK Vukovarsko-srijemske županije i Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski

petak, 26.05.2017. 11:41

VINKOVCI - U Vinkovcima je 25. svibnja potpisan Sporazum o suradnji Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije i Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje "Nikola Šubić Zrinski". 

vinko

Sporazum je osmišljen za obrtnike koji su u radnom odnosu i učenike obrtničkih strukovnih škola s ciljem stjecanja poduzetničkih kompetencija. Ovim činom stvoren je temelj za daljnje obrazovanje i razvitak poduzetničkih vještina u obrtnika.

Sporazum su potpisali dekan Visoke škole Nikola Šubić Zrinski prof.dr.sc. Ivica Katavić i predsjednik Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije Tomislav Tomičić.

Potpisivanju je bila nazočna voditeljica projekta za Slavoniju Marija Mrkonjić i tajnik Obrtničke komore VSŽ Đuro Kadoić. 

Predsjednik Komore Tomislav Tomičić, istaknuo je važnost obrazovanja i predanost sustava Hrvatske obrtničke komore u izgradnji i poboljšanju obrazovnog sustava. 

U sklopu sporazuma dogovoreno je kako će voditelj gđa. Marija Mrkonjić i stručni suradnik Obrtničke komore VSŽ, obići strukovne škole na našoj Županiji, kako bi ih upoznali s programom i što on znači za njihove učenike.