Sporazum o poslovnoj suradnji Obrtničke komore Split i Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje "Nikola Šubić Zrinski"

utorak, 13.06.2017. 9:59

SPLIT - Obrtnička komora Split i Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje "Nikola Šubić Zrinski" potpisali su 12. lipnja Sporazum o poslovnoj suradnji. 

Potpisivanjem ovog Sporazuma, tj. uspostavom ovakve suradnje, članovima Obrtničke komore, njihovim obiteljima i zaposlenicima omogućit će se posebna pogodnost pri upisu na studijske programe Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski.
Isto tako, njime se definira suradnja u provedbi projekta "Stjecanje poduzetničkih kompetencija s ciljem razvoja obrtništva za učenike završnih razreda trogodišnjih i četverogodišnjih obrtničkih i strukovnih škola” te za obrtnike i učenike koji su završili trogodišnje obrtničke i druge strukovne škole na području županije.
Potpisnici ovog Sporazuma međusobno će surađivati na zajedničkim programima cjeloživotnog obrazovanja za poduzetništvo u cilju povećanja konkurentnosti i nastupa na domaćem i inozemnom tržištu rada.