Skupština UO Slatina utvrdila kriterije za izbor tijela za mandat 2018.-2022.

četvrtak, 22.03.2018. 15:21

SLATINA - Pod predsjedanjem Zlatka Šomođija, potpredsjednika Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije i predsjednika Udruženja obrtnika Slatina, 21. ožujka u restoranu „Raj“ u Medincima održana je redovna sjednica Skupštine UO Slatina.

Članovi Skupštine prihvatili su izvješće o financijskom poslovanju Udruženja za 2017. godinu te također i izvješće o radu Udruženja u 2017. godini.

U raspravi je posebno istaknuto zadovoljstvo sudjelovanjem svojih članica i članova na Obrtničkom sajmu u Slatini i sajmu Viroexpo u Virovitici, kao i poboljšanom suradnjom s predstavnicima Grada Slatine. Skupština je također donijela Odluku o kriterijima za provođenje izbora za tijela Udruženja za mandatno razdoblje 2018.-2022., prema kojoj će 6 cehova započeti s izbornim aktivnostima od 1. travnja zaključno do konca kolovoza, a 19. rujna održat će se konstituirajuća sjednica nove Skupštine.

U radu Skupštine sudjelovali su predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Ivan Kostelac, komorski tajnik Božidar Jeremić i predstavnik Udruženja obrtnika Virovitica Hrvoje Šimunović. Na završetku sjednice predsjednik Kostelac je uručio Goranu Iveziću, članu Ceha ugostitelja Obrtničke komore VPŽ i Skupštine UO Slatina, priznanje Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore koje zbog obveza g. Ivezić nije mogao primiti na 30. Kongresu ugostitelja održanom 12.-14. studenog u Šibeniku.