Skupština prihvatila Godišnji obračun i Izvješće o radu za 2016. godinu

petak, 17.03.2017. 14:41

BJELOVAR -Na Skupštini Udruženja obrtnika Bjelovar, održanoj 16. ožujka, prihvaćen je Godišnji obračun Udruženja obrtnika Bjelovar i Izvješće o radu za 2016. godinu. 

Godišnji financijski izvještaj i Izvješće o radu za 2016. godinu obrazložila je tajnica Udruženja Vesna Kapustić. Predsjednica Nadzornog odbora Branka Jurić, vlasnica obrta za knjigovodstvene usluge „Biser“ iz Bjelovara istaknula je da u nadzoru poslovanja nisu pronađene nepravilnosti.

U raspravu o stanju u obrtništvu uključila se zamjenica gradonačelnika grada Bjelovara Jasna Višnjević, predsjednik OK Bjelovar Goran Grgić i obrtnici  Branka Jurić, Gabrijela Marija Patačko, Goran Manestar  i drugi.

O novim mjerama aktivne politike zapošljavanja obrtnike je informirala Ruža Hrga, predstojnica HZZ PU Bjelovar.

Predsjednik Udruženja Josip Fridrih članovima skupštine  najavio je događanja u sljedećem razdoblju poput održavanja Proljetnog sajma u Gudovcu od 31.ožujka do 2. travnja i 10. Obrtničkih sportskih igara koje će se održati od 11. do 14. svibnja u Malom Lošinju.

Skupština je razriješila člana Upravnog odbora Josipa Đurana i članicu Skupštine Udruženja Slavicu Đorđevski zbog odlaska u mirovinu. Na njihovo mjesto imenovani su novi članovi do kraja mandata 2018. godine – Mario Đuran, vlasnik obrta AUTOMARIO iz Bjelovara imenovan je za člana Upravnog odbora, a Dalibor Bartolić, vlasnik obrta BARKOP iz Bjelovara za člana Skupštine.