Seminar za ugostitelje Hvara

četvrtak, 14.02.2008. 14:14

HVAR - U organizaciji Udruženja obrtnika otoka Hvara, 25. veljače počet će sedmodnevni seminar za ugostitelje, pod nazivom «Program stručnog usavršavanja za uslužno osoblje u ugostiteljstvu», koji će ugostiteljima pružiti informacije o novim trendovima u posluživanja jela i pića.

Tečaj predviđa tri dana teorije i četiri dana praktičnog rada u restoranu. Prvu grupu, koja se već oformila i koja će krenuti 25. veljače, čine voditelji ugostiteljskih objekata. U planu je edukacija i drugih grupa (konobari, šankisti, itd.) do početka turističke sezone, te, ukoliko se pokaže interes, u planu je seminarom obuhvatiti i Stari Grad i Jelsu.Seminar će voditi profesor Srednje škole Hvar Kamenko Srhoj, uz asistenciju Katice Vučetić, dopredsjednice Udruženje obrtnika otoka Hvara.
Udruženje obrtnika otoka Hvara izuzetno je zadovoljno dosadašnjim odazivom ugostitelja (preko 20), koji su pozdravili ovu inicijativu i pokazali potrebu za ovakvom vrstom nadogradnje znanja tijekom zimskih mjeseci. Udruženje poziva i ostale ugostitelje da se prijave za naredne grupe na broj telefona: 021/742-484 ili na e-mail adresu: info@obrtnici-hvar.hr