Sastanak UO Velika Gorica s predstavnicima Grada

ponedjeljak, 17.07.2017. 14:42

VELIKA GORICA - U Velikoj Gorici, 5. srpnja, održan je radni sastanak Udruženja obrtnika Velika Gorica i Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU Grada Velike Gorice.

Na sastanku su predstavnici Cehova Udruženja obrtnika sa pročelnikom Upravnog odjela Domagojem Ilečićem raspravljali na temu izrade Strategije Grada Velike Gorice 2017.-2023., s ciljem definiranja zajedničkih aktivnosti Udruženja obrtnika Velika Gorica i Upravnih odjela ili Ustanova Grada.

Pročelnik Domagoj Ilečić osvrnuo se na potpore Grada koje se odnose na obrtnike, naglašavajući kako će se u budućnosti iste nastaviti, a ukoliko bude mogućnosti i povećati. Glavna tema rasprave bile su manifestacije koje organizira Udruženje obrtnika Velika Gorica – samostalno ili u suradnji sa gradskim institucijama – kao i manifestacije koje organizira Grad. Svi sudionici sastanka su se složili kako dosadašnju uspješnu suradnju treba i dalje nastaviti, s posebnim naglaskom uključivanja što većeg broja obrtnika u program manifestacija na kojima mogu prezentirati i plasirati svoje proizvode.

Zaključeno je kako će se primarno usredotočiti na etablirane manifestacije Gastro Turopolja i Hair Fashion VG te na daljnji razvoj manifestacije zrakoplovstva AIRVG, koja je uspješno započeta ove godine.