Sastanak s ravnateljima srednjih strukovnih škola

četvrtak, 21.09.2017. 13:18

KOPRIVNICA - U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije 20. rujna, održan je sastanak s ravnateljima srednjih strukovnih škola u cilju što uspješnije suradnje i realizacije 20. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Na sastanku se raspravljalo o prezentaciji obrtničkih zanimanja s ciljem poticanja učenika na upise u iste. Dogovoreno je koja zanimanja će pojedina škola prezentirati, na kojem izložbenom prostoru uz osiguravanje svih tehničkih uvjeta. I ove godine se pozivaju učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola Koprivničko-križevačke da posjete Sajam te su dogovoreni svi tehnički detalji oko organizacije prezentacije i organizacije posjeta učenika.

Ravnatelje strukovnih škola poticalo se na upis učenika po jedinstvenom modelu obrazovanja modelu obrazovanja te ih se podsjetilo koje prednosti za njihove učenike donosi takav model obrazovanja.

Na sastanku je zaključeno da će se i ove godine prezentacijom zanimanja na 20. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije prikazati učenicima prednosti izbora obrtničkih zanimanja te ih na taj način poticati na upis istih.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije snosit će troškove prezentacije i posjete učenika.