Sastanak Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije s mađarskim kolegama

srijeda, 10.04.2019. 13:11

KOPRIVNICA - U Nagykanizsi, 04. travnja održan je drugi radni sastanak mađarskih i hrvatskih partnera u svrhu apliciranja na zajednički projekt u okviru natječaja prekogranične suradnje Interreg V-A-HU-HR 2014-2020.

S mađarske strane sastanku su prisustvovali predsjednik Gospodarske i industrijske komore József Polay, tajnik Peter Kereskai, konzultant Robert Musits, počasni konzul Republike Hrvatske Atila Kos, ravnateljica Pannon sveučilišta Nikoletta Tóth-Kaszás, zamjenik ravnateljice Tibor Holczinger te predstavnici grada Nagykanizse. S hrvatske strane sudjelovali su pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko-križevačke županije Darko Masnec, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać i stručna suradnica za obrazovanje Jasmina Sinovec.

Na sastanku su detaljnije dogovorene projektne aktivnosti i zaduženja pojedinih projektnih partnera. Predstavnik Pannon sveučilišta Tibor Holczinger predstavio je program digitalizacije kao jednu od glavnih aktivnosti projekta te je detaljnije pojašnjeno na koji način će se digitalizacija primjenjivati u obrtima i poduzećima. 

Sljedeći radni sastanak održat će se krajem travnja u Koprivnici kako bi se dogovorile završne pojedinosti oko projekta.