Sajam poslova u Bjelovaru

utorak, 11.03.2008. 17:13

BJELOVAR - Pripremni sastanak za organizaciju prvog SAJMA POSLOVA u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, održan je ponedjeljak 10. ožujka 2008. godine u HZZ – Područna služba Bjelovar. Sredstvima fondova EU ovaj vid sajma organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje u svim područnim službama u proljeće ove godine, pa tako i u Bjelovaru - 23. travnja, u vremenu od 10.00 do 15.00 sati na otvorenom i u zatvorenim prostorima Gradske uprave (dvorište i prostor Nastavnog centra).

Pokrovitelji su Županija Bjelovarsko-bilogorska i Grad Bjelovar, a partneri u projektu su: Poslovni park Bjelovar d.o.o., HGK – ŽK Bjelovar, HOK – OK Bjelovar, SSSH, Pučko otvoreno učilište Bjelovar i ustanove za obrazovanje.

Cilj sajma je:
- prezentacija srednjih škola (uključivo i strukovne) u Županiji i visokih škola u gradu Bjelovaru – roditeljima i učenicima 8. razreda osnovnih škola, odnosno maturantima srednjih škola,
- povezivanje poslodavaca i tražitelja posla (uglavnom nezaposlenih osoba) na tržištu rada u Županiji.
Tijekom Sajma održat će se okrugli stolovi:
- o upisu u srednje i visoke škole u Županiji i gradu Bjelovaru,
- o zapošljavanju, uz prezentaciju zainteresiranih obrta i tvrtki.
Upravni odbor OK Bjelovar će bez ikakve sumnje podržati ovu inicijativu HZZ – PS Bjelovar, pa već sada kao partner u ovom projektu pozivamo sve zainteresirane obrtnike u OK Bjelovar koji upošljavaju ili imaju potrebe za odgovarajućim kadrovima da prijave svoje sudjelovanje na Sajmu.
Organizator će inače uvidom u vlastitu bazu podataka korigiranu sugestijama Komore uputiti i pozive ciljanim poduzetnicima – obrtnicima za prezentaciju njihovih obrta na Sajmu.
Detaljnije informacije u Komorskom uredu OK Bjelovar ili HZZ – PS Bjelovar.

OBRTNIČKA KOMORA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE
43000 BJELOVAR, Preradovićeva 4/I
Telefon: 043 242 242
Telefaks: 043 241 280
e-Mail: obrtnicka-komora@bj.t-com.hr ok.bjelovar@hok.hr
Predsjednik: Josip Renić
Tajnik: Davorin Vezmarović