Priznanja zlatarskim obrtnicima

srijeda, 05.03.2008. 15:32

ZLATAR - "Obrtnička večer" Udruženja obrtnika Zlatar održana je 01. ožujka 2008. godine u svečanoj sali DVD Zlatar. Pozdravnom riječju nazočnima se obratio Predsjednik Udruženja obrtnika Zlatar Ivan Štahan, koji se osvrnuo na proteklu 2007. godinu, uz napomenu da je svima podijeljen Bilten s prikazom aktivnosti i poslovanja Udruženja.

Posebno je istaknuo aktivnosti vezane za uređenje zgrade, koja je i primarni cilj u 2008. godini. Prisutne su pozdravili i poželjeli uspjeh i gosti gosp. Zorko Vidiček, Dožupan Krapinsko zagorske županije za gospodarstvo, koji je istaknuo dobru suradnju sa Obrtničkom komorom Krapinsko zagorske županije i ujedno je iskoristio priliku da obavijesti o raspisivanju natječaja za Projekt "Program razvoja malog i srednjeg poduzetništva" za 2008., te Dragutin Ranogajec, Predsjednik Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije, koji je govorio prezentaciji obrtničkih zanimanja po osnovnim školama, a počinje u ožujku ove godine. Ujedno je informirao prisutne što komora poduzima za poboljšanje obrtništva u našoj županiji, te o seminarima koje komora organizira za svoje članove.
Podijeljena su Priznanja za doprinos u radu u tijelima Udruženja i promicanju obrtništva i struke, a dobili su ih slijedeći obrtnici: Višnja Loparić, Stjepan Hrkec, Franjo Kramar, Juraj Žuikina i Stjepan Rafaj. Dodijeljene su tri Zahvalnice obrtnicima u mirovini: Tomislavu Buntaku, Mariji Carek i Mirku Kuntiću. U nastavku večeri, prisutne su zabavljali Dramska sekcija KUD Lobor sa predstavom "Svoga tela gospodar", a uz ansambl "Fiškali" i tombolu gosti su se družili i zabavljali do sitnih sati.