Prezentacija za građevinare

petak, 29.02.2008. 10:21

KRAPINA - Sukladno velikom broju upita od strane obrtnika graditeljske djelatnosti, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije u suradnji sa HOK-om, organizira Prezentaciju o novom Pravilniku o uvjetima i mjerilima za davanje suglasnosti za započinjanje obavljanja djelatnosti građenja.

Prezentacija će se održati 29. veljače 2008. godine (petak) u Srednjoj školi Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 6, s početkom u 14,00 sati. Predavanje će voditi šef Odjela za organizaciju rada Cehova Hrvatske obrtničke komore Ivica Štambuk.

Pravilnik je objavljen 3. kolovoza 2006. godine, stupio je na snagu 1. listopada 2006. godine, a rok za prilagodbu je 1. travnja 2008. godine. Budući da je navedenim Pravilnikom postavljen uvjet licenciranja za radove na građevinskim objektima većim od 400 četvornih metara, pozivamo sve zainteresirane obrtnike graditeljske djelatnosti Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije da sudjeluju na ovoj prezentaciji.