Predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na 40. obljetnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale

ponedjeljak, 17.06.2019. 15:46

KOPRIVNICA - Predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić i tajnik Božo Barać bili su nazočni obilježavanju 40-te obljetnice Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale.

Območna obrtno - podjetniška zbornica Domžale je Komora koja već 40 godina uspješno djeluje na području općine Domžale te u svom radu ostvaruje zavidne rezultate.

Na svečanosti Komore uručena su priznanja Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije i Obrtne zbornice Domžale zaslužnim članovima.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije ustraje na razvitku odnosa s Obrtnom zbornicom Domžale na te su ovaj skup iskoristili kao priliku za dogovore oko buduće suradnje.

Obrtnici iz Domžala će nastupiti na 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima, a Komore će zajedno aplicirati na Europske fondove.

Samoj svečanosti uz predsjednicu i tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije bili su nazočni i predsjednik Obrtne zbornice Slovenije Branko Meh, predsjednici drugih obrtnih zbornica iz Slovenije i predstavnici lokalnih vlasti na čelu sa županom Tonijem Dragarom.