Poziv na izlaganje na Danima travnjaka

ponedjeljak, 26.03.2018. 9:00

KOPRIVNICA - Pozivaju se svi zainteresirani obrtnici na 22. Dane travnjaka koji će se održati od 4. do 6. svibnja na Sajmištu u Koprivnici

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji na području stočarske, ratarske,  ekološke, voćarske, vinogradarske i tradicijske poljoprivredne proizvodnje, kao i poduzetništva s  naglaskom na ruralni razvoj.

Ovogodišnji sajam usmjeren je na proširenje sa novim proizvodima i naruralni razvoj,  podizanje kvalitete nastupa izlagača, kao i kvalitete ekoloških i tradicionalnih proizvoda te će se u tom smislu ove godine dodijeliti nagrade u raznim kategorijama poljoprivredne proizvodnje.

U cilju predstavljanja priprema se niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturnih, tradicijskih, zabavnih i pratećih sadržaja.

U cilju poticanja ruralnog razvoja Koprivničko-križevačka županija osigurava besplatni izlagački prostor te uvrštavanje izlagača u katalog. Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera te medijski dobro popraćen.

Svi zainteresirani izlagači popunjene i ovjerene prijavnice šalju na broj faksa ili putem e-maila najkasnije do 23. travnja 2018. godine kako bi se osigurao prostor za izlaganje.

Prijave pristigle nakon 23. travnja 2018. godine nećemo moći prihvatiti.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na telefon: 048/658-135, 048/658-138 i fax: 048/658-131, i  e-mail: zdenka.maric@kckzz.hr

Osoba za kontakt:Denis Maksić i  Zdenka Marić, tel 048-658-135.