Posjetite 15. Obrtnički sajam u Karlovcu

petak, 14.09.2018. 15:44

KARLOVAC - Održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen program ovogodišnjeg, 15. Obrtničkog sajma  u Karlovcu, u sklopu kojega se održava i 5. Sajam ekoloških proizvoda.

Na konferenciji su se prisutnim medijima obratili predsjednik Udruženja obrtnika Grada Karlovca Željko Vuković, predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković, predsjednik Udruge proizvođača ekoloških proizvoda Karlovačke županije Robert Poturica te gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić sa suradnicima.

Sajam će održati od 18. do 22. rujna na Trgu bana Jelačića u Karlovcu  pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske.

Organizatori sajma su  Obrtnička komora Karlovačke županije i Udruženje obrtnika grada Karlovca, suorganizator Grad Karlovac, pokrovitelj Karlovačka županija, a Komora- partner je Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije.

Sponzori su:

  • Pleter-usluge d.o.o
  • HGK- Županijska komora Karlovac
  • Euroherc osiguranje
  • Erste & Steiermärkische Bank d.d.
  • Karlovačka banka

Ugostiteljske usluge za vrijeme trajanja sajma pruža:  Pleter-usluge d.o.o (Restoran Zrinski Karlovac)

Ove godine predstavit će se ukupno 67 izlagača (obrtnika, strukovnih škola, OPG-a trgovačkih društava te  javnih ustanova), a zbog velikog interesa, sav izlagački prostor bio je popunjen već početkom kolovoza.

Cilj Sajma je prezentirati obrtnička zanimanja, obrtnicima predstaviti učenike i buduće majstore, učenicima buduće poslodavce i sigurno zaposlenje, a namijenjen je svim obrtnicima, gospodarstvenicima i građanima, roditeljima i učenicima, koji nam dolaze iz cijele Hrvatske te iz susjednih država Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Poseban naglasak ove godine stavljen je na prezentaciju strukovnih zanimanja te edukativno-zabavni dio programa namijenjen ponajprije učenicima.

Svečano otvorenje 15. Obrtničkog sajma je  18. rujna 2018. u 17:00 sati , a otvorit će ga ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.

U  prijepodnevnim satima na dan otvaranja u Karlovcu će se održati i sjednica Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore.

LETAK.pdf 2,30 MB