Podijeljene majstorske diplome i priznanja obrtnicima

petak, 27.10.2017. 11:17

POŽEGA - U dvorani Doma obrtnika svečano je uručeno dvadeset majstorskih diploma obrtnicima koji su položili majstorski ispit, a podijeljene su i povelje s priznanjem za dugogodišnji rad obrtnicima sa područja Požeško-slavonske županije.

Svečanost je održana u nazočnosti zamjenika župana Vedrana Neferovića, dogradonačelnika Grada Požege Ferdinanda Trohe, dogradonačelnika Pleternice Domagoja Katića, predsjednika Obrtničke komore Ante Bilobrka i predsjednika Udruženja obrtnika Požega Mile Golića.

U majstore su promovirani novi autolimari, automehaničari, autoelektričari, elektro instalateri, kuhari, zidari i frizeri. Okupljene je prigodno pozdravio predsjednik Obrtničke komore Anto Bilobrk, a o tradiciji i značaju obrtništva za Požegu i Požeško-slavonsku županiju govorili su Ferdinand Troha i Vedran Neferović. Prema riječima Ante Bilobrka do sada je podijeljeno ukupno 508 majstorskih diploma, a uz dvadeset majstorskih diploma ovom je prilikom uručeno i trinaest povelja, priznanja i zahvalnica dugogodišnjim obrtnicima.

priznanja2

Povelje su uručene Muharemu Alitiju vlasniku obrta Slastičarnica „Aroma“, Mati Grgiću vlasniku Autoservisa „G-5“ i Ivici Vitezu autolimaru vlasniku "Autoradione - Vitez" iz Kuzmice. Priznanja HOK-a dobili su Krunoslav Resanović, Nataša Kojanović, Snježana Nožarić, Željko Dautović i Željko Pejković. Zahvalnice HOK-a dodijeljene su Zorici Tandara, Maji Raguž, Danijeli Rezo, Mariu Tajzler i Renati Demicheli.