Početna konferencija Projekta „Korak bliže zaposlenju“

ponedjeljak, 02.07.2018. 10:42

BJELOVAR - Regionalnoj razvojnoj agenciji Bjelovarsko-bilogorske županije d.o.o. odobren je Projekt „Korak Bliže zaposlenju“. Svrha Projekta je pružiti potporu nezaposlenim pripadnicima ranjivih skupina kroz dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje i poticanje obrtništva i poduzetništva.

Početna konferencija navedenog Projekta održat će se :

3. srpnja 2018. (utorak) u 10.00 sati u

Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Bjelovar,

Petra Preradovića 4/I, Bjelovar

Potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava između Ministarstva rada i mirovinskog sustava i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sustava s jedne strane i Regionalne razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije d.o.o. kao korisnika bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda. Jedan od partnera u Projektu je Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije. U sklopu Projekta održat će se edukacije kojima je cilj jačanje svijesti o poduzetništvu i obrtništvu za nezaposlene osobe i bit će pružena potpora samozapošljavanju dodjelom potpore male vrijednosti. Nezaposlenim osobama će biti pružena poslovna podrška nakon otvaranja obrta ili poduzeća.

Pozivaju se nezaposlene osobe koje razmišljaju o pokretanju vlastitog obrta ili poduzeća da dođu na Početnu konferenciju Projekta „Korak bliže zaposlenju“.