OK Koprivničko-križevačke županije nastupila na Viroexpo 2018

ponedjeljak, 05.03.2018. 9:19

KOPRIVNICA - Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom organizirala je zajednički nastup obrtnika i poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede – VIROEXPO 2018.

Na Sajmu se predstavilo 20 izlagača iz Koprivničko-križevačke županije na 60m2 izložbenog prostora. Obrtnici i poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije koji su na zajedničkom izlagačkom prostoru predstavili svoje proizvode i usluge: Feroz – uzgoj voća, proizvodnja voćnih vina, P & GOT, Samostalna djelatnost Pelc, Moby Dick,  Ledoni j.d.o.o., Mehanička radionica Pavunić, ZOO centar Pirana, ZOO ribolov j.d.o.o., Botana d.o.o., KARAS d.o.o, ECOLIFE d.o.o., Strukovna škola Đurđevac, EMBER, GLORY, OPG Marijan Hrženjak i OPG Ivan Grošek. Za sve izlagače iz Koprivničko-križevačke županije koji su izlagali na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja sufinancirali su organizatori zajedničkog nastupa.

Bogatim sadržajima, od gospodarskog foruma, stručnih predavanja do kulturnog i zabavnog programa VIROEXPO je i ove godine privukao veliki broj posjetitelja. Na Sajmu sudjeluje oko 800 izlagača iz rekordnih 29 zemalja. Zemlja partner bila je Republika Albanija, županija partner Sisačko-moslavačka županija, a grad partner Grad Zagreb.