Održano predavanje za obrtnike „Poslovna komunikacija u praksi“

četvrtak, 26.10.2017. 8:58

PAZIN - U prostorima Udruženja obrtnika Pazin, 24. listopada, Marijeta Matijaš iz tvrtke Kreacija održala je predavanje „Poslovna komunikacija u praksi".

Polaznike se nastojalo informirati o važnosti pravilnog, točnog i jasnog komuniciranja poruka te problemima koji u protivnom mogu nastati. Na primjerima su ukazane najčešće jezične pogreške u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji te polaznicima su približeni alati koje mogu besplatno koristiti sa svrhom ispravka vlastitog teksta.

Najavljen je i poslovni trening „Poslovna komunikacija u praksi“ koji će se održati od 8. do 10. prosinca u Žminju. Više informacija objavljeno je na stranici www.kreacija.info.

Predavačica je polaznike pozvala i da se priključe Indiegogo kampanji kojom se prikupljaju sredstva za objavu knjige „Poslovna komunikacija u praksi“ – priručnika koji na 245 stranica sadrži primjere više od 30 oblika pisane poslovne komunikacije te upute i savjete kako ih pisati.

Predavanje je bilo besplatno za sve polaznike, a po završetku mogli su kupiti knjigu „Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju“ po promotivnoj cijeni.

Dodajmo i to da je Marijeta Matijaš po struci profesorica hrvatskog jezika i književnosti i lektorica s dugogodišnjim novinarskim iskustvom te autorica „Malog jezičnog savjetnika za bolju poslovnu komunikaciju“.