Održana sjednica Skupštine UO Bjelovar

ponedjeljak, 27.11.2017. 14:12

BJELOVAR - U Udruženju obrtnika Bjelovar 22. studenog, održana je 6. redovna sjednica Skupštine. Na sjednici su uz članove Skupštine bili prisutni i članovi Nadzornog i Upravnog odbora. 

Na sjednici su bili i predsjednik Obrtničke komore BBŽ Goran Grgić i tajnica Jasna Trupac, predstavnik Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Bjelovara Ivan Tkaličanac te v.d. predstojnice HZZ PU Bjelovar Ruža Hrga koja  je obrtnicima  prezentirala mjere aktivne politike zapošljavanja.

Tajnica Vesna Kapustić  članovima skupštine prezentirala je obrazloženje Prijedloga Izmjene i dopune Financijskog plana za 2017. godinu.

Također je obrtnicima obrazložila  Prijedlog Financijskog plana za 2018. godinu.

Predsjednik Josip Fridrih predočio je obrtnicima Prijedlog Programa rada za 2018. godinu.

Članovi skupštine jednoglasno su prihvatili Prijedlog Izmjene i dopune Financijskog plana za 2017. godinu, Prijedlog Financijskog plana za 2018. godinu i Prijedlog Programa rada za 2018. godinu.

U raspravi o stanju u obrtništvu aktivno su sudjelovali obrtnici, predsjednik OKBBŽ Goran Grgić, predstavnik Grada Bjelovara  Ivan Tkaličanac, koji  je istaknuo da su u Proračunu Grada za slijedeću godinu, kao i do sada, planirana sredstava za obrtnike i udruženje.