Održana sjednica Obrtničkog savjeta

petak, 14.06.2019. 8:31

KOPRIVNICA - U Gradu Koprivnici 12. lipnja, održana je sjednica Obrtničkog savjeta koji se sastaje s predstavnicima Grada najmanje jednom godišnje, kako bi razmotrili stanje u obrtništvu i problematiku vezanu uz poslovanje obrtnika u gradu.

Predsjednik i tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica Darko Frankol i Jasmina Markota s predstavnicima koprivničkih obrtnika određenih struka (krojačica Vlasta Puklavec, dimnjačar Goran Trubelja, frizerka Marija Posavec, ugostitelj Vladimir Rus) sudjelovali su na radnom sastanku kod gradonačelnika Mišela Jakšića, uz kojeg su bili zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar.

Obrađeno je nekoliko tema koje se tiču poboljšanja i pojednostavljenja poslovanja obrtnika u određenim segmentima u kojima im Grad Koprivnica na izravan ili neizravan način može pomoći. Dogovorena je i buduća pojačana suradnja između Grada Koprivnice i Udruženja obrtnika Koprivnica, posebno na manifestacijama gdje će se predstavljati naši obrtnici sa svojim proizvodima ili uslugama.
Redovnom komunikacijom između vodstva Grada Koprivnice i obrtnika već niz godina izbjegavaju se nesporazumi i eventualni problemi, ali i dogovara buduća suradnja.