Održana revija frizura i šminke u organizaciji učenika i nastavnika Strukovne škole Đurđevac

srijeda, 08.05.2019. 10:10

ĐURĐEVAC - U petak, 3. svibnja u Domu kulture Đurđevac, održana je revija frizura i šminke koju su pripremili učenici i nastavnici Strukovne škole Đurđevac kao poklon svom gradu u sklopu obilježavanja njegovog dana.

Reviju je uz ostale pokrovitelje sponzorstvom podržala i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije. Svojim prisustvom organizatore su podržali zamjenik župana Ratimir Ljubić i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Kompletan program pripremili su učenici frizerskog i kozmetičarskog usmjerenja uz mentorstvo svojih nastavnica Anice Čorbe i Željke Grobenski, a na pozornici su im se pridružili i brojni gosti. Učenici su pokazali zavidne vještine u izradi tradicionalnih, svečanih, cvjetnih, ekstravagantnih te retro frizura i odgovarajuće šminke te na taj način prezentirali svoja znanja i vještine koje su stekli za vrijeme školovanja.

Ovo je druga revija po redu ove vrste koju su pripremili, a nadamo se da će i dalje nastaviti promovirati strukovno obrazovanje sličnim aktivnostima. Reakcije posjetitelja pokazale su da je trud koji su učenici i nastavnici uložili urodio izvanrednim rezultatima te im od srca čestitamo na tome.