Održana besplatna radionica za poduzetnike početnike

četvrtak, 28.02.2019. 11:16

ROVINJ  - U organizaciji Udruženja obrtnika Rovinj, u srijedu 27. veljače u 18:00 sati, održana je besplatna  radionica „PODUZETNIK POČETNIK“, namijenjena obrtnicima i poduzetnicima koji posluju manje od dvije godine te onima koji planiraju krenuti u poslovne vode.

Program radionice odgovorio je na pitanja tko je poduzetnik početnik, koji su oblici poslovnih subjekata te koji načini financiranja postoje (financiranje putem HAMAG-a i HBOR-a,  potpore – grad Rovinj-Rovigno, potpora za zapošljavanje i samozapošljavanje, bespovratna sredstva). U sklopu radionice održao se i kviz znanja koji je bio iznimno interesantan, a troje najboljih osvojilo je nagradni bon za naknadno pojedinačno savjetovanje.

Kvaliteti seminara značajno je pridonijela interaktivna metoda predavanja koja je omogućila uključivanje svih sudionika u raspravu. Na taj način postavljala su se konkretna pitanja i otklanjale prethodne nejasnoće.

Udruženje obrtnika Rovinj će sukladno iskazanom interesu, nastaviti s organizacijom ovakvih i sličnih radionica ili predavanja za svoje članove i one koji to žele postati.