Održan seminar za frizere „Sunce Slavonije u vašoj kosi“

utorak, 05.03.2019. 14:28

SLATINA - U nedjelju, 3. ožujka, u hotelu „Pustara Višnjica“ kod Slatine održan je stručni seminar za frizere pod nazivom „Festival kose – sunce Slavonije u vašoj kosi“.

Seminar je organizirala tvrtka Shapeit j.d.o.o. iz Zagreba, u suradnji s Obrtničkom komorom Virovitičko-podravske županije, Virovitičko-podravskom županijom i Gradom Slatina, uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije, Grada Slatine, Općine Čađavica i Općine Sopje te medijsko pokroviteljstvo svjetskog magazina za frizere „Queen“ iz Verone.

Prije početka rada nazočne su pozdravili zamjenik gradonačelnika Slatine Bojan Plantak, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, načelnik Općine Sopje Berislav Androš, predsjednik Obrtničke komore VPŽ Zoran Horić i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Slatina Mladen Graovac.

Seminar su vodili renomirani talijanski stilisti i vlasnici škole za frizere „Glamour school“ u Veroni, Luciano Fai, Alessandro Girardi i Alberto Mezzanotte. Predavači su nazočne frizere i učenike upoznali s najnovijim trendovima bojanja, šišanja i izrade frizura te detaljima koje za proljeće i ljeto planira Italija.