Održan seminar Look&learn

četvrtak, 22.02.2018. 10:36

SLAVONSKI BROD - Cehovska grupa  frizera Udruženja obrtnika Slavonski Brod, protekli je vikend bila domaćin Stevo studiju i akademiji iz Ljubljane.

Stevo Pavlović, jedan je od najuglednijih frizera u  regiji, sa više od 20 godina rada u struci, dugogodišnji je edukator na Hairstyle News festivalima i član je prestižnog Alternative Hair Cluba iz Londona.

Obzirom da Stevo iskustvom i znanjem nesebično pomaže u promicanju frizerske struke, održao je Look&learn seminar komercijalnog trendovskog šišanja i bojanja kose u Slavonskom Brodu.

U suradnji sa stručnim timom „Studija I“ iz Slavonskog Broda, vlasnice Ane Tomičević, sponzora za make up Maje Milinović, vlasnice „M GLOW“ salona iz Slavonskog Broda, stručnom učiteljicom Blaženkom Budimir iz frizerskog praktikuma Obrtničke škole Slavonski Brod te učenicama 2. i 3. razreda Obrtničke škole kao modelima, uspješno su prezentirani novi stilovi u frizerskoj i kozmetičarskoj struci.  

Sala u zgradi Doma obrtnika bila je premala za sve zainteresirane posjetitelje koji su sa zanimanjem pratili vrhunske majstore svoga zanata.