Održan sastanak u okviru provedbe projekta „ATM FOR SME's“

utorak, 26.09.2017. 10:46

KOPRIVNICA - U prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, 25. rujna, održan je 3. sastanak lokalnih dionika u okviru projekta „ATM for SMS’s - Pristup mikrofinanciranju za malo i srednje poduzetništvo“.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Grada Križevaca, poduzetničkih potpornih institucija, Križevačkog poduzetničkog centra, HZZ-Područnog ureda Križevci i udruge „Korak po korak“.

Na samom početku prisutne je pozdravila ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić, koja se zahvalila svima na dolasku te ukratko predstavila aktivnosti projekta, nakon čega se prisutnima obratio i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom.

Tema sastanka bila je ublažavanje negativnih efekata financijske isključenosti o čemu je ispred Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta govorila Jasminka Keser, voditeljica službe za financiranje malog i srednjeg poduzetništva.

Projekt je odobren u okviru programa suradnje INTERREG EUROPE u trajanju pet godina i financiran je od strane Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 85%, odnosno 1,622 milijuna EUR-a.