Održan Obrtnički ples Udruženja obrtnika Brač

srijeda, 20.02.2008. 12:33

BRAČ - Udruženje obrtnika Brač proslavilo je svoju 25-u godišnjicu na Obrtničkom plesu održanom 02. veljače 2008. u hotelu «Adria» u Supetru. Tom prigodom nagrađeni su i stari brački obrtnici.

Predsjedniku Sekcije ribara, Anti Babaroviću iz Splitske dodijeljena je nagrada za osobit doprinos razvoju obrtništva na otoku Braču, dok je Anti Goiću iz Pražnica dodijeljena nagrada za životno djelo, a nagrada je također uručena i Hasibu Ljajiću, kao jednom od rijetkih postolara na Braču.
Uvaženim obrtnicima nagrade je uručio predsjednik Udruženja obrtnika Brač Stanko Marinković. Simbolične poklone također su primili i počasni gosti, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Mato Topić i predsjednik Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije Dražen Krolo, koji su prigodnim govorom čestitali godišnjicu Udruženju.

Osim svečanoga dijela i nastupa Jelene Rozge sa bendom «Tempera», na plesu se odvijalo i više lutrija, od kojih je glavna nagrada sretnoj dobitnici Milici Matulić iz Postira donijela krstarenje na Tenerife za dvije osobe. U zabavnom dijelu programa svoj su doprinos dali i brački frizerski saloni, koji su napravili pravi spektakl sa svojom revijom raznih frizura i time doprinijeli ionako veseloj atmosferi proslave 25-e godišnjice Udruženja obrtnika Brač.