Održan 7. Susret frizera „Hair smile“ u Vrgorcu

ponedjeljak, 05.06.2017. 10:33

VRGORAC - U Vrgorcu se, u organizaciji Udruženja obrtnika Vrgorac i Ceha frizera Vrgorac, 3. lipnja održao sedmi po redu susret frizera, simboličnog naziva „Hair smile“.

Revija 1

Jedan je to od najvećih susreta frizera na razini države, a okuplja mnoga renomirana imena iz tog svijeta.
Ovogodišnji „Hair smile“ održao se pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore, OK Splitsko-dalmatinske županije i Udruženja obrtnika Vrgorac.
Program koji je ponudio „Hair smile“ u Vrgorcu nije tek okupljanje frizera, njegova raznolikost prelazi isključivo granice struke, a humanitarni karakter i prikupljanje sredstava za djecu s posebnim potrebama čini njegovu specifičnost.
U seminarskom dijelu, edukacije su održali „The Barbers“ i „Label M. Moroccanoil“, prezentirajući najnovije trendove u frizerskoj branši.

Dio programa bio je namijenjen najmlađima - predstava „Dan u laboratoriju ludog znanstvenika“ razveselila je veliki broj okupljene djece. Svoj rad je imala priliku predstaviti i Amela Pejković, državna prvakinja Hrvatske u kombiniranim ženskim frizurama. Vrhunac večeri i središnji dio događaja, modna revija frizura, svečano je otvorena nastupima članova Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca i Down centra iz Pule, a potom su svu raskoš svog talenta na zaigranoj i atraktivnoj pozornici pokazali frizeri iz raznih dijelova Hrvatske. Manifestacija je završena puštanjem lampiona, kojima su odaslane dobre želje, s vjerom u nastavak održavanja susreta koji je i ove godine oduševio sve prisutne.