Obrtnička zabava Udruženja obrtnika Vinkovci

utorak, 22.01.2008. 15:12

VINKOVCI - Tradicionalna, 38. Obrtnička zabava Udruženja obrtnika Vinkovci, održat će se u subotu, 2. veljače 2008. godine u Hotelu «Slavonija» Vinkovci, s početkom u 20.00 sati.

Za glavne zabavljače ovogodišnje Obrtničke zabave angažirani su članovi legendarne grupe «LIikosi», Tamburaški sastav «Fijaker band», a Obrtničku zabavu vodit će poznati hrvatski imitator Boris Kosmač, čuven po interpretacijama pjesama Josipe Lisac, Doris Dragović i Maje Blagdan, a koji je također i vlasnik licence za Izbor Miss turizma Svijeta za Hrvatsku, pa će goste na Obrtničkoj zabavi upoznati i s nekim od lijepih missica i manekenki iz svoje agencije.
Cijena ulaznice je 200 kuna, a može se rezervirati u prostorijama Udruženja obrtnika Vinkovci u Dugoj ulici 31, odnosno na telefon: 032/339-175.
Uz dobru pjesmu i zabavu, bit će organizirana i bogata tombola s vrlo vrijednim dobicima.

Od 1995. godine na Obrtničkoj zabavi Udruženje obrtnika Vinkovci dodjeljuje priznanja zaslužnim i istaknutim obrtnicima grada Vinkovaca i okolnih općina.Svake godine bira se Obrtnik godine za prethodnu godinu, kojem se dodjeljuje Povelja i Zlatna značka Udruženja obrtnika Vinkovci.
Osnovni kriteriji kod predlaganja kandidata (aktivni i umirovljeni obrtnici) za Obrtnika godine su:
- natprosječni poslovni rezultati u protekloj godini,
- višegodišnji uspješni rad u obrtu,
- zapošljavanje većeg broja radnika,
- ugled među kolegama obrtnicima,
- redovito ispunjavanje obveza s osnove članstva u Udruženju i Hrvatskoj obrtničkoj komori,
- te poštivanje obrtničkog kodeksa HOK-a.

Zaslužnim obrtnicima za proteklu godinu dodjeljuju se Povelje i Zlatne značke Udruženja. Od 1995. do 2006. godine Povelje i Zlatne značke dobilo je 82 aktivnih i umirovljenih obrtnika.