Obrtnicima s područja Virovitičko - podravske županije dodijeljena priznanja HOK-a za 2018. godinu

petak, 21.12.2018. 15:42

VIROVITICA - U službenim prostorijama Udruženja obrtnika Virovitica 20. prosinca održana je radno - svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore Virovitičko - podravske županije.

U radnom dijelu održane sjednice predsjednik Obrtničke komore Virovitičko - podravske županije Zoran Horić nazočne je informirao o aktivnostima u obrtničkom komorskom sustavu tijekom ove jeseni te o participaciji predstavnika POK-a u cehovima i radnim tijelima Hrvatske obrtničke komore u novom mandatu. Skupštinari su zatim donijeli Program rada i Financijski plan za 2019. godinu, koji su osim uobičajenih aktivnosti sadržajno bogatiji za projekt zaštite tradicijskih obrta, koji se planira provesti zajedno s Virovitičko - podravskom županijom. Obrtnike su prigodno pozdravili brojni gosti, među kojima su bili Hrvoje Belobrk, predstojnik Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Milan Vanđura, direktor HGK - Županijske komore Virovitica, Bojan Mijok, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo VPŽ, Siniša Palm, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo grada Virovitice, Marin Kokorić, pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada Slatine, Vladimir Reider, ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Virovitica i drugi.

Na završetku sjednice uručena su priznanja HOK-a za 2018. godinu obrtnicima s područja Virovitičko-podravske županije i to:

Zahvalnica - Ivanu Bukviću, Miroslavu Kolesariću, Srebrenki Pušić i Borislavu Romiću

Priznanje – Edvardu Željku Barčanu, Branki Nemet, Miji Pavelku i Hrvoju Šimunoviću

Povelja – Goranu Božaniću, Željku Palkoviću, Robertu Romiću i Marici Šomođi