Obrtnici za umirovljenike

ponedjeljak, 04.09.2017. 10:48

VELIKA GORICA - 1.rujna održan je radni sastanak predstavnika Udruženja obrtnika Velika Gorica i Udruge umirovljenika Grada Velike Gorice.  Na sastanku su predsjednik Udruženja obrtnika Vlado Mikulčić i predsjednik Udruge umirovljenika Josip Pokas sa tajnikom Zlatkom Sedmakom  razgovarali o svim mogućim vidovima zajedničke suradnje.

Predsjednik Udruženja Vlado Mikulčić predložio je da se putem Cehova Udruženja pokušaju organizirati prigodni popusti zainteresiranih obrtnika za velikogoričke umirovljenike.

S obzirom  da je financijska situacija za većinu umirovljenika nažalost problem sa kojim se svakodnevno susreću, Udruga nastoji pronaći načine kako bi  svojim članovima organizirala razne pogodnosti za ugodniji život.

Od strane Udruge umirovljenika predloženo je organiziranje tematskih radionica zainteresiranim članovima, u suradnji sa Udruženjem obrtnika.

Zaključno su se svi složili kako je od velike važnosti uključiti se u rad Udruge umirovljenika, s obzirom da svi građani nakon odlaska u mirovinu zaslužuju da im se omogući mjesto i okruženost sadržajima koji će kvalitetno popuniti njihove umirovljeničke dane.