Obrtnici Rijeke darovali djecu Doma u Kraljevici

petak, 22.02.2008. 11:07

RIJEKA - Prihod od gastro-karnevalske manifestacije "Maškarana jota" koju je u sklopu 25. Riječkog karnevala organizirala Sekcija ugostiteljstva i turizma Udruženja obrtnika Rijeka predan je "Domu za djecu i mladež Kraljevica - Oštro" u Kraljevici.

Donaciju u iznosu od 6.838 kuna preuzeo je uz riječi zahvale svim članovima Udruženja obrtnika Rijeke ravnatelj te socijalne ustanove prof. Juraj Tomaić. Predsjednik Udruženja Zvonko Jurković, predajući donaciju, nije propustio još jednom čestitati obrtnicima na uspjehu akcije u kojoj je prodajom više od 500 porcija jote prikupljen darovan iznos. Jurković je istaknuo posebno doprinos građana koji su se odazvali najviše potaknuti humanitarnom dimenzijom događaja, te svim sponzorima koji su ga podržali.
Nadamo se, rekao je Jurković obraćajući se nazočnima među kojima je bio i gradonačelnik Kraljevice Josip Turina, da će ova donacija pridonijeti ugodnijem boravku štićenika u Domu, a mi ćemo, u Udruženju obrtnika Rijeka, nastojati da ne ostane jedina.