Obrtnici podijelili preko tisuću porcija gulaša od divljači

četvrtak, 28.12.2017. 13:28

Uoči Badnjaka, u Pješačkoj zoni u Požegi, gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, zatim požeško-slavonski župan Alojz Tomašević te predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Ante Bilobrk, predsjednik Udruženja obrtnika Požega Mile Golić i članovi njihovog Upravnog odbora i Skupštine, građanima dijelili gulaš od divljači koju su oni konzumirali na otvorenom prostoru pokraj Poslovnog centra.

“Ovo je peti put zaredom kako u prigodi Badnjaka pripremamo tisuću porcija hrane za naše građane. Ove godine nije riječ o posnom obroku jer pripremili smo lovački gulaš, a to je samo jedna u nizu akcija kojima želimo poručiti kako su obrtnici vitalni dio svake zajednice. Potvrđuje to i godina koja je iza nas, jer obrtništvo konačno bilježi i određene pozitivne pomake te otvaranja novih tvrtki i obrta,” naglasio je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk.

Grad Pleternica i Turistička zajednica, po prvi puta na novoj lokaciji - u sjajnom ambijentu gradskog parka, organizirali su Božićni sajam. Obrtnici su humanitarno dijelili gulaš od divljači, a akciju je podržala gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.