Obrtnici Koprivničko-križevačke županije predstavili svoje proizvode na srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku

utorak, 10.09.2019. 13:59

ŠIBENIK - Dana 6. rujna otvoren je 15. Srednjovjekovni sajam u Šibeniku. Sajam, kako mu ime kaže, održavao se u srednjovjekovnom Šibeniku, a prisutne grupe i gosti predstavili su razna razdoblja povijesti.

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije šest županijskih obrtnika predstavilo se na Sajmu. Sudjelovanje je kao i dosadašnjih godina za izlagače bilo besplatno što je rezultat dugogodišnje suradnje Obrtničke komore i Udruženja obrtnika Šibenik.

Na sajmu su se uz ostale poduzetnike i OPG-ovce predstavili: JOSIPA 2, trgovački i ugostiteljski obrt i pečenje plodina, vl. Matija Posedi, JARA, obrt za proizvodnju, trgovinu i preradu voća, vl. Davor Miklošić, MOBY DICK proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije, vl. Darko Frankol, FEROZ uzgoj voća, proizvodnja voćnih vina, vl. Darko Ivančan, ČAROBNA HEKLICA, vl. Mihaela Kalamiza i STARI ZANATI, vl. Tihomir Želimorski.

Zahvaljujemo Udruženju obrtnika Šibenik što su i ove godine ugostili naše obrtnike te učinili sve da se ugodno osjećaju u Šibeniku.