Obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije na sajmu u Münchenu

srijeda, 20.03.2019. 13:53

KOPRIVNICA - Tridesetak obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije tradicionalno je posjetilo Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu. Obrtnicima se pridružio župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa suradnicima.

Cilj posjeta je da se obrtnici upoznaju s novim tehnologijama, proizvodima i uslugama. Posebno je bilo zanimljivo vidjeti promociju obrtničkih zanimanja i usporediti s onim što imamo u Hrvatskoj. Iz prezentacije na sajmu vidljivo je zašto je Njemačka uzor u strukovnom obrazovanju. Isto tako, obrtnici su mogli usporediti svoje proizvode i usluge s konkurencijom iz cijelog svijeta te su zasigurno uvidjeli na koji način mogu unaprijediti svoje poslovanje.

Koprivničko-križevački župan sa suradnicima i predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije posjetili su izlagački prostor Hrvatske obrtničke komore gdje su se mogli uvjeriti da HOK dostojno prezentira obrtništvo Republike Hrvatske.