Novi predsjednik OK Istarske županije je Robert Momić

ponedjeljak, 22.10.2018. 10:38

PULA - U utorak, 16. listopada 2018., u Šišanu je održana 1. konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore Istarske županije, na kojoj su izabrana rukovodeća tijela Komore za mandatno razdoblje 2018. – 2022.

Za predsjednika Komore je izabran Robert Momić, koji na toj dužnosti nasljeđuje Marija Palisku, koji je vodio Komoru u dva posljednja Mandata.

Robert Momić, vlasnik Obrta za ribarstvo, prijevoz putnika morem i trgovinu “Storm” iz Poreča, ranije je uspješno vodio Ceh ribara Obrtničke komora Istarske županije, a Skupština mu je dala jednoglasnu potporu.

Za potpredsjednike Komore izabrani su Karmen Gašparini, vlasnica Obrta za knjigovodstvene usluge “Numer” iz Pazina i Andi Vitasović, vlasnik Ugostiteljskog obrta “Asterix” iz Pule.

Imenovan je novi sastav Upravnog odbora i Nadzornog odbora Komore, a uskoro će se imenovati vodstva cehova i radna tijela Komore.

Skupština Obrtničke komora Istarske županije podržala je kandidaturu Dragutina Ranogajca na predstojećim izborima za predsjednika Hrvatske obrtničke komora.