Nezaboravni cvjetni atelje u Rosesu

ponedjeljak, 03.04.2017. 12:39

KRAPINA - U Roses designer outlet centru u Svetom Križu Začretje 2. travnja uspješno je održana Radionica aranžiranja cvijeća koju je vodio Simon Ogrizek iz Slovenije.

U suradnji s Roses designer outletom, OKKZŽ i OOZ Šmarje prio Jelšah, organizirale su osobito atraktivni cvjetni atelje za posjetitelje centra te hvalevrijednu edukaciju i usavršavanje za članstvo dviju komora.

Nastavak je ovo dugogodišnje suradnje Komora koje je u ovoj godini započelo uspješno organiziranim dvodnevnim posjetom sajmu kozmetike „COSMOPROF-BOLOGNA“ obrtnica frizerske djelatnosti.

Predsjednici Komora Darko Stojnšek i Davor Pleško dali su podršku prisutnim članicama radionice, a da je cvjećarstvo umjetnost uvjerili su se i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, kao i župan Krapinsko-zagorske županije.

Sukladno najavi zajedničkih aktivnosti OKKZŽ i SŠ Bedekovčina koja vrši upis za zanimanje cvjećar, radionicu je posjetila i ravnateljica Vera Hrvoj.  

Zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije, OKKZŽ ciljano nastavlja s aktivnostima koje će značajno utjecati na konkurentnost obrtništva Krapinsko-zagorske županije.