Neurolingvističkim programiranjem do uspješnijeg poslovanja

srijeda, 13.12.2017. 9:16

PAZIN - Neurolingvističko programiranje u poduzetništvu bila je tema radionice održane u suradnji Udruženja obrtnika Pazin i obrta Motiva iz Rijeke. Na praktičnim primjerima sudionici su saznali kako primjenom neurolingvističkog programiranja mogu unaprijediti svoje poslovanje, odnose s klijentima i prepoznatljivost na tržištu.

„Da bismo unaprijedili poslovanje, najprije trebamo krenuti od sebe, zapitati se jesmo li dovoljno motivirani, imamo li jasno postavljene ciljeve, komuniciramo li sa suradnicima i klijentima na optimalan način. Način na koji vodimo posao i komuniciramo s klijentima svojevrsno je ogledalo nas samih – naših uvjerenja, organizacije, samopouzdanja, fleksibilnosti.“, rekla je  Koraljka Martić, koja u svom obrtu Motiva pojedince i tvrtke uspješno uči osnovama NLP-a.

NLP nudi niz tehnika za bolji uvid u sebe i druge, a ujedno je izvrstan komunikacijski alat te ne čudi da je u svijetu postao svojevrsna abeceda uspješnog poslovanja.

Metode NLP-a su jednostavne, djelotvorne i ne traže posebna predznanja što je još jedan razlog svjetske popularnosti ove korisne psihologije.

Više o NLP-u i programima Motive moguće je saznati na linku: