Na svečanoj sjednici Skupštine OK Karlovačke županije uručena priznanja obrtnicima

četvrtak, 20.12.2018. 12:33

KARLOVAC - 2. sjednica Skupštine Obrtničke komore Karlovačke županije održana je u utorak, 18. prosinca. Sjednica je bila podijeljena na radni i svečani dio.

Na radnom dijelu sjednice skupštinari su usvojili izmjene i dopune Financijskog plana Obrtničke komore Karlovačke županije za 2018.godinu, program rada za 2019.godinu te Financijski plan za 2019.godinu.

Zatim je uslijedio svečani dio sjednice na kojem su prisustvovali zamjenica župana Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić, gradonačelnik grada Slunja Jure Katić te zamjenica gradonačelnika grada Duga Rese Katarina Srakovčić, brojni predstavnici županijskih i gradskih institucija te obrtnice i obrtnici s područja Karlovačke županije.

obrtnici 5

Na svečanom dijelu sjednice uručene su zahvalnice pojedincima i institucijama koji su svojim radom dali značajan doprinos u realizaciji 15. Obrtničkog sajma u Karlovcu.

Uručena su također i priznanja Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređenju rada obrtničkih asocijacija.

Priznanje Hrvatske obrtničke komore dobile su Ružica Steković- vlasnica obrta za ugostiteljstvo Ružica te Vesna Sečen- vlasnica obrta za trgovinu Sečen. Povelja Komore pripala je Vlatku Čunku- vlasniku obrta za proizvodnju, trgovinu i građevinarstvo P.T.G., a plaketa zlatne ruke s pisanim priznanjem Renati Gorišek Prstec- vlasnici svjećarsko-medičarskog obrta Prstec.

Svima nazočnima obratili su se  predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković te predsjednik Udruženja obrtnika grada Karlovca Željko Vuković poželjevši puno uspjeha u daljnjem radnju i nastavak uspješne suradnje.